Nepropásněte extra slevu 100 Kč na svůj nákup. Použijte slevový kupón: FITMAR100
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Blog
20.06.2022
Jak skladovat ovoce sušené mrazem?
Jste nadšenci lyofilizovaného ovoce? Pak se vám jistě bude hodit vědět, jak svoje zásoby mrazem sušeného ovoce správně uchovávat, aby vydržely až něko... číst celé
20.06.2022
Výroba ořechů v čokoládě
Jste milovníkem ořechů v čokoládě a zajímá vás, jak se vlastně tyto drobné pamlsky výrábí? Zjistěte více o dražování, o samotné výrobě, ale i složení ... číst celé
15.06.2022
Jak použít sušené ovoce mrazem?
Máte doma zásoby lyofilizovaného ovoce a už jej nechcete jen tak zobat? Poradíme vám, jak se dá lyofilizované ovoce lehce a šikovně použít téměř do če... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Martin Klusák, se sídlem Bratří Čapků 1747/13, 56802, Svitavy, IČ 04310918, zapsán do živnostenského rejstříku vedeného u Městského úřadu ve Svitavách pod spisovou značkou 8068-2015 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu fitmar@post.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak skladovat ovoce sušené mrazem?
20.06.2022
Jak skladovat ovoce sušené mrazem?
Jste nadšenci lyofilizovaného ovoce? Pak se vám jistě bude hodit vědět, jak svoje zásoby mrazem sušeného ovoce správně uchovávat, aby vydržely až něko... číst celé
Výroba ořechů v čokoládě
20.06.2022
Výroba ořechů v čokoládě
Jste milovníkem ořechů v čokoládě a zajímá vás, jak se vlastně tyto drobné pamlsky výrábí? Zjistěte více o dražování, o samotné výrobě, ale i složení ... číst celé
Jak použít sušené ovoce mrazem?
15.06.2022
Jak použít sušené ovoce mrazem?
Máte doma zásoby lyofilizovaného ovoce a už jej nechcete jen tak zobat? Poradíme vám, jak se dá lyofilizované ovoce lehce a šikovně použít téměř do če... číst celé
Arašídový krém – nejoblíbenější mezi ořechovými másly s nekonečnými možnostmi jeho použití
01.05.2022
Arašídový krém – nejoblíbenější mezi ořechovými másly s nekonečnými možnostmi jeho použití
Honí vás mlsná, ale nevíte, co byste si dali? Dali byste si spíše něco zdravějšího, ale zároveň křupavého a lahodného? Arašídový krém vás mile překvap... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

náměstí Míru 63/37
568 02 Svitavy

 

Kontakty
Martin Klusák
Martin Klusák
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© 2021 Všechna práva vyhrazena.